Maecenas sollicitudin

California, United States.

Fusce et diam ornare:

abc@example.com

Sed ut sem

Nec-Vel: 9.30am To 7.00pm

De verschillende soorten autobekleding

Het is vast geen verrassing voor er verschillende soorten autobekleding voor u auto bestaan. We kunnen autobekleding onderverdelen in stoffen en lederen bekleding. Beide opties zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren. Daarnaast is het mogelijk om een patroon of verschillende stiksels te kiezen. U kunt de bekleding van uw auto dus helemaal naar eigen smaak aanpassen. Als u er nog niet helemaal uit bent of u liever leren of stoffen bekleding heeft, dan leggen we u graag de verschillen uit.

Lederen bekleding voor uw auto

Over het algemeen zorgt lederen bekleding voor een luxere uitstraling, het is dan ook wat duurder dan stoffen bekleding. We zien dat leren kleding dan ook vaak in sportauto’s gebruikt wordt zoals u vast wel eens gezien heeft op tv of wanneer u sportweddenschappen plaatst via bekende sites zoals casino777. Daarnaast trekt leer minder stof aan, het neemt geurtjes minder snel op en u kunt het gemakkelijker schoonmaken. Dit is zeker een groot voordeel als regelmatig kinderen in de auto heeft. Kortom, leren bekleding is eenvoudig in gebruik en geeft uw auto meer klasse. Naast echte leren bekleding zijn er ook steeds meer auto’s met kunstleren bekleding. Kunstleer heeft gelijke eigenschappen als echt leer, maar dan zonder het dierenleed. Dit maakt kunstleer een geschikte optie voor mensen die vegetariër of veganist zijn.

Stoffen bekleding voor uw auto

Een voordeel van stoffen bekleding is dat het doorgaans gemakkelijk vervangbaar is. Uiteraard kan stoffen bekleding ook zachter zijn dan een leren variant, het is tevens warmer en knusser. Stoffen bekleding neemt namelijk niet zo snel de temperatuur van de omgeving aan zoals leer dat wel doet. In de zomer zal de stoffen bekleding dus niet zeer heet worden en in de winter voelt het stukken warmer aan dan leren bekleding.

De universele stoelhoezen

Een andere optie zijn de universele stoelhoezen, deze hoezen zijn tevens verkrijgbaar in diverse kleuren en patronen. Een voordeel van de stoelhoezen is dat ze zeer voordelig in aankoop zijn. Daarbij kunt u ze gemakkelijk wassen of juist vervangen als ze vies of versleten zijn. De hoezen zijn in de meeste gevallen namelijk gemakkelijk van de stoelen af te halen. Bovendien kunnen stoelhoezen gebruikt worden als u de originele staat van de bekleding wilt behouden, het zorgt voor een langere levensduur van de bekleding.

Andere opties voor de stoelen

Naast verschillende bekleding voor uw autostoelen, kunt u ook kiezen voor een aantal extra functies. De eerste is stoelverwarming, deze functionaliteit wordt tegenwoordig vaak toegepast in de auto en zit er bijna standaard op. De stoelverwarming zit doorgaans in het zitvlak en op de rugsteun van de autostoel. Verder is stoelverwarming eenvoudig aan te zetten en vooral ideaal voor de koude maanden tijdens het najaar.

Als u juist snel last heeft van te warme stoelen, wat al snel het geval is met leren stoelen in de zomer, dan kunt u voor een ventilatiesysteem kiezen. Als uw auto in de zon staat dan zal de leren bekleding al snel veel te heet worden. Met behulp van een ventilatiesysteem zal de leren bekleding snel afkoelen. Voor de luxere modellen kunt u de autostoelen laten uitrusten met een massagefunctie. Deze functie zorgt er vanzelfsprekend voor dat de stoelen u heerlijk zullen masseren. Het massagesysteem kan verschillende spiergroepen masseren, zodat u tijdens de rit kunt ontspannen.

Ten slotte kunnen autostoelen voorzien worden van lumbaalsteun. Deze steun is perfect voor mensen die regelmatig last hebben van rugklachten, vooral bij langere ritten. Een lumbaalsteun is een kussen van rubber met een pompje ter hoogte van de onderrug. Met behulp van het pompje kunt u het lumbaalkussen oppompen zodat de ondersteuning geeft aan uw onderrug. Als u na het lezen van dit artikel nog vragen heeft dan kunt u gerust contact opnemen met ons, we zijn gespecialiseerd in het bekleden van auto-interieurs.

 

 

 

 

admin