Maecenas sollicitudin

California, United States.

Fusce et diam ornare:

abc@example.com

Sed ut sem

Nec-Vel: 9.30am To 7.00pm

Bespaar tijd en geld met een tankkaart

Als zelfstandige hebt u de handen bijna zeven dagen in de week vol aan werkzaamheden en de bijkomende administratie. Een oplossing voor rondslingerende benzinebonnen en lange optelsommen wanneer het weer tijd is voor de B.T.W. aangifte is nu voor handen. Verder bespaart u door het gebruik van deze veilige en snelle methode op de boekhouder, krijgt u alle B.T.W. terug waar u recht op hebt en kan er gewoon goedkopere brandstof getankt worden. De tankkaart voor zelfstandige ondernemers biedt al deze voordelen en nog meer; ook wanneer u leaset.

De laadkaart

Voor de elektrische autorijder is er de laadkaart. Hiermee krijgt u dezelfde voordelen die bij het gebruik van de tankkaart voor zelfstandige ondernemers horen. U kunt overal laden en als extra krijgt u een app zodat u precies weet waar de laadstations zijn, ongeacht waar u zich bevindt. Verder kunt u ook het opladen bij het bedrijf of thuis op de laadkaart zetten. Alles staat overzichtelijk op een factuur, elke maand of ieder andere periode die tevoren wordt afgesproken.

Snel, veilig en makkelijk

De tankkaart voor zelfstandige ondernemers is een betaalpas. U krijgt een overzichtelijke factuur die laat zien waar, wanneer en hoeveel brandstof er getankt is. Ook het kenteken staat vermeld, net als de kilometerstand. De B.T. W. is uitgesplitst. Wilt u niet voor verrassingen komen te staan aan het eind van de maand dan kunt u ook een saldo laden op de tankkaart. Op die manier wordt het een prepaid card. Hebt u meer dan één auto rondrijden, dan is dit misschien een goede manier om het budget onder controle te houden.

U kunt overal brandstof tanken met de tankkaart voor zelfstandigen. U hoeft dus niet om te rijden naar een merkpomp waardoor u kostbare tijd, extra brandstof en dus geld zou verliezen. Aan de andere kant kunt u wel gebruik maken van goedkopere benzinestations, zodat u altijd van een voordelige prijs geniet. Op deze manier loopt de besparing behoorlijk op.

De tankkaart voor zelfstandige ondernemers is te gebruiken in heel België en op heel veel plekken binnen Europa. Maar er kan meer mee betaald worden dan alleen brandstof. Wanneer u dit bij de bestelling aangeeft, kunt u kiezen voor verschillende opties zoals het betalen van tolwegen. Deze mogelijkheden zijn ook van toepassing op de laadkaart.

Milieubewust

Rijdt u elektrisch dan gaat u al voor groen, maar wanneer u brandstof tankt, kunt u ook groen rijden. Door te kiezen voor een kleine opslag komt u in aanmerking voor een certificaat dat één keer per jaar wordt uitgegeven en waaruit blijkt dat u een bijdrage hebt geleverd aan een vergroeningsproject. Deze projecten voorzien in het groener maken van de wereld. De tankkaart voor zelfstandige ondernemers zorgt op deze manier voor vergroening van het autopark zonder dat u daadwerkelijk grote investeringen moet doen, zoals het aanschaffen van een of meerdere elektrische auto’s.

De tankkaart voor zelfstandige ondernemers kent dus alleen maar voordelen. Het bespaart u tijd en geld, levert veel gebruiksgemak, is snel en vooral heel erg veilig, heeft een transparante facturatie en geeft u de kans deel te nemen aan projecten die een beter milieu een warm hart toedragen. Zo kunt u zeggen écht verantwoord bezig te zijn.

admin